Tezkere Oylaması - Tezkere Meclis'ten geçti | NTV - Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı.

Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Türk silahlı kuvvetlerinin suriye ve irak'taki görev süresini iki yıl uzatacak tezkere tbmm genel kurulunda düzenlenen oylama ile kabul . Chp'nin tezkere eğilimi "evet"ten yana. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Sınır ötesi operasyon için erdoğan'a yetki verecek oylama öncesi uyarıyoruz.

Tbmm genel kurulu'nda yapılacak tezkere oylaması öncesinde. Tezkere Meclis'ten geçti | NTV
Tezkere Meclis'ten geçti | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Sınır ötesi operasyon için erdoğan'a yetki verecek oylama öncesi uyarıyoruz. Irak tezkeresi tezkere oylaması tbmm tezkere oylaması chp tezkere kararı oylama kararı. 1 mart tezkeresi, irak krizi konusunda hükûmet tarafından 25 şubat 2003'te tbmm'ye sunulup genel kurulda reddedilen ve tam adı türk . Tbmm genel kurulu'nda yapılacak tezkere oylaması öncesinde. Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Akp, mhp ve i̇yi̇ parti yarınki oylamada "evet" oyu kullanırken, hdp ise tezkereye karşı "hayır" . Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli.

Sınır ötesi operasyon için erdoğan'a yetki verecek oylama öncesi uyarıyoruz.

Türk silahlı kuvvetlerinin suriye ve irak'taki görev süresini iki yıl uzatacak tezkere tbmm genel kurulunda düzenlenen oylama ile kabul . Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Sınır ötesi operasyon için erdoğan'a yetki verecek oylama öncesi uyarıyoruz. Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. 1 mart tezkeresi, irak krizi konusunda hükûmet tarafından 25 şubat 2003'te tbmm'ye sunulup genel kurulda reddedilen ve tam adı türk . Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin hayır oylarına karşı ak parti, mhp ve i̇yi̇ parti'nin evet . Bu iki yıllık tezkere için de, seçimler var. Chp'nin tezkere eğilimi "evet"ten yana. Türkiye dünya ankara spor ekonomi . Tbmm genel kurulu'nda yapılacak tezkere oylaması öncesinde. Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Akp, mhp ve i̇yi̇ parti yarınki oylamada "evet" oyu kullanırken, hdp ise tezkereye karşı "hayır" . Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu .

Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Bu iki yıllık tezkere için de, seçimler var. Tbmm genel kurulu'nda yapılacak tezkere oylaması öncesinde. Irak tezkeresi tezkere oylaması tbmm tezkere oylaması chp tezkere kararı oylama kararı. Sınır ötesi operasyon için erdoğan'a yetki verecek oylama öncesi uyarıyoruz.

Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin hayır oylarına karşı ak parti, mhp ve i̇yi̇ parti'nin evet . Meclis Libya tezkeresi için olaÄŸanüstü toplanıyor
Meclis Libya tezkeresi için olağanüstü toplanıyor from iasbh.tmgrup.com.tr
Sınır ötesi operasyon için erdoğan'a yetki verecek oylama öncesi uyarıyoruz. Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Türkiye dünya ankara spor ekonomi . Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Türk silahlı kuvvetlerinin suriye ve irak'taki görev süresini iki yıl uzatacak tezkere tbmm genel kurulunda düzenlenen oylama ile kabul . Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek.

Irak tezkeresi tezkere oylaması tbmm tezkere oylaması chp tezkere kararı oylama kararı.

Chp'nin tezkere eğilimi "evet"ten yana. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin hayır oylarına karşı ak parti, mhp ve i̇yi̇ parti'nin evet . Bu iki yıllık tezkere için de, seçimler var. Türk silahlı kuvvetlerinin suriye ve irak'taki görev süresini iki yıl uzatacak tezkere tbmm genel kurulunda düzenlenen oylama ile kabul . Türkiye dünya ankara spor ekonomi . Sınır ötesi operasyon için erdoğan'a yetki verecek oylama öncesi uyarıyoruz. Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Irak tezkeresi tezkere oylaması tbmm tezkere oylaması chp tezkere kararı oylama kararı. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. Tbmm genel kurulu'nda yapılacak tezkere oylaması öncesinde. 2019 yılındaki tezkere oylamasına ilişkin, "bu tezkereye, askerlerin hatırı için oğlunu gönderen askerlerin annelerinin . Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu .

Sınır ötesi operasyon için erdoğan'a yetki verecek oylama öncesi uyarıyoruz. 2019 yılındaki tezkere oylamasına ilişkin, "bu tezkereye, askerlerin hatırı için oğlunu gönderen askerlerin annelerinin . Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Bu iki yıllık tezkere için de, seçimler var.

Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Libya tezkeresi meclise geliyor!
Libya tezkeresi meclise geliyor! from www.gundemebakis.com
2019 yılındaki tezkere oylamasına ilişkin, "bu tezkereye, askerlerin hatırı için oğlunu gönderen askerlerin annelerinin . Sınır ötesi operasyon için erdoğan'a yetki verecek oylama öncesi uyarıyoruz. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Tbmm genel kurulu'nda yapılacak tezkere oylaması öncesinde. Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. Bu iki yıllık tezkere için de, seçimler var. Türkiye dünya ankara spor ekonomi . Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı.

Chp'nin tezkere eğilimi "evet"ten yana.

Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin hayır oylarına karşı ak parti, mhp ve i̇yi̇ parti'nin evet . Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. 2019 yılındaki tezkere oylamasına ilişkin, "bu tezkereye, askerlerin hatırı için oğlunu gönderen askerlerin annelerinin . Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Sınır ötesi operasyon için erdoğan'a yetki verecek oylama öncesi uyarıyoruz. Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Türkiye dünya ankara spor ekonomi . Türk silahlı kuvvetlerinin suriye ve irak'taki görev süresini iki yıl uzatacak tezkere tbmm genel kurulunda düzenlenen oylama ile kabul . Irak tezkeresi tezkere oylaması tbmm tezkere oylaması chp tezkere kararı oylama kararı. Chp'nin tezkere eğilimi "evet"ten yana. Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı.

Tezkere Oylaması - Tezkere Meclis'ten geçti | NTV - Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı.. Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. 1 mart tezkeresi, irak krizi konusunda hükûmet tarafından 25 şubat 2003'te tbmm'ye sunulup genel kurulda reddedilen ve tam adı türk . Akp, mhp ve i̇yi̇ parti yarınki oylamada "evet" oyu kullanırken, hdp ise tezkereye karşı "hayır" . Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . 2019 yılındaki tezkere oylamasına ilişkin, "bu tezkereye, askerlerin hatırı için oğlunu gönderen askerlerin annelerinin .